EtiketeTurqisë

Bota

Trumpi dëshiron të përmbys Erdoganin

Analistët izraelit besojnë se kriza aktuale në mes SHBA-ve dhe Turqisë, e cila u thellua pas këmbimit të sanksioneve ekonomike në mes dy vendeve, tregon në atë...

Bota

Al-Nusra kundërshton kërkesën e Turqisë

Militantët Frontit Al-Nusra kanë kundërshtuar kërkesën e Turqisë për shpërbërjen e njësive të grupit terrorist në provincën Idlib në veriperëndim të Sirisë...

Opinion

BOTA NUK DIRIGJOHET MË NGA ATLANTIKU

Nga Savash VELIU Duhet të theksojm se bashkëpunimi mes Turqisë, Rusisë dhe Iranit është një hap i rëndësishëm për sigurimin e paqes në rajon kryesisht për...

Opinion

Zënka e mirëbërësve të Ballkanit

Edhe pse një kohë të gjatë sistematikisht ishin të shtypura, lidhjet e afërta kulturore, historike dhe shpirtërore të Turqisë me Ballkanin e bëjnë Turqinë...

Bota

Ditët e Librit dhe Kulturës së Turqisë

Ditët e Librit dhe Kulturës së Turqisë në këtë vit në të cilën marrin pjesë shtëpi të rëndësishme botuese, shkrimtarë dhe shkencëtarë të botës islamike, do të...