Etiketeujgurët

Bota

Pas ujgurëve është radha jonë

Protestuesit pro-demokracisë në Hong Kong u mblodhën në solidaritet me Ujgurët e Kinës këtë të dielë në një veprim që mundësi të zemërojë Pekinin pasi ata e...

Opinion

Aty ku ujgurët janë të lirë

Nga Bertil Lintner, Stockholm Periferia e Stokholmit e Rissne duket një vend i vështirë për të mbajtur të gjallë kulturën dhe gjuhën etnike ujgure të përballur...

Bota

Ai pa persekutimin dhe prishi lojën!

Kina, duke u përpjekur të mbulojë torturat në kampet e internimit në Turkistanin Lindor ftoi një grup gazetarësh për ti përdorur në lojën e tyre të ndyrë...