Bota

Takimi Akar-Ganim, në fokus bashkëpunimi Turqi-Katar në fushën e mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar priti në takim të mërkurën Kreun e Shtabit të Përgjithshëm të Katarit, Gjenerallejnant Gani bin Shahin el-Ganim.

Në takimin ku Akari e priti komandantin mysafir në Ministrinë e Mbrojtjes Kombëtare, mori pjesë edhe Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Turqisë, Gjeneralarmate Jashar Gyler (Yaşar Güler).

Gjatë këtij takimi u shkëmbyen mendime në çështjet e mbrojtjes dhe sigurisë si dhe bashkëpunimit dypalësh./trt

OPINIONE

INTERVISTA