Bota

Ushtarët e ushtrisë pushtuese terroriste të izraelit rrethojnë Xhaminë Al-Aksa

Ushtarët e ushtrisë pushtuese terroriste të izraelit rrethojnë Xhaminë Al-Aksa dhe pengojnë besimtarët palestinezë të futen brenda në xhami.
Ushtarët terroristë hapën zjarr ndaj besimtarëve praktikantë duke plagosur disa prej tyre.

Çfarë mendoni për shkeljet që shteti pushtues izraelit ushtron ndaj lirisë së adhurimit dhe kulteve fetare?!

 

OPINIONE

INTERVISTA