Bota

Ushtarët turko-rusë realizuan misionin e 5-të patrullues në Siri

“Njësitë ushtarake turke e ruse përfunduan patrullimin e 5-të përbashkët tokësor në zonë e Aynularap, në lindje të Eufratit, me pjesëmarrjen e 4 autoblindave dhe dronëve nga secila palë”, thuhet në një njoftim të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

Këtë aktivitet patrullues ushtarët turq dhe rusë e vazhdojnë në kuadër të marrëveshjes që u arrit më 22 tetor në Soçi të Rusisë./trt

OPINIONE

INTERVISTA