Bota

Video/ 1 Maji në Berlin: protesta të dhunshme

1 Maji e njohur botërisht si dita e punëtorëve ka sjellur mjaft trazira në kryeqytetin Gjerman, Berlin.

Protesta të dhunshme ka pasur atje nga punëtorët që protestonin dhe policisë, ku policia ka ndërhyrë dhunshëm për të shpërndarë turmën, me të njëjtin agresivitet janë përgjigjur edhe protestuesit./Gazeta Impakt