Opinion

Vladimir KOSTURI: KORONA VIRUS – TERRORIZMI BIO-MEDJATIK DHE PARANOJAT E EDI RAMES

Vladimir Kosturi ne videon me siper flet per masat e marra ndaj covid19 ne Shqiperi dhe bote. Nje informacion alternativ ne keto momente terrori medjatik te televizioneve… Jo ankthit , jo depresionit .. Jemi ne nje lufte boterore qe na e kane shpallur nepermjet corona virus… Vetem duke menduar ndryshe dhe duke mposhtur ankthin, friken dhe depresionin gjejme ilacin kunder korona virusit dhe mbi te gjitha kunder VIRUSIT TE DIKTATURES SE TREGJEVE FINANZIARE.

OPINIONE