Vriten me qindra terroristë të ISIS në operacionin për çlirimin e xhamisë Nur

Komanda e policisë federale të Irakut njoftoi se në operacionin për çlirimin e xhamisë Nur në qytetin Mosul të Irakut, janë vrarë më shumë se 600 terroristë të ISIS.

Abdul’gani Asadi komandanti policisë federale të Irakut tha se elementë të ISIS me gjithë përpjekjet e tyre nuk kanë mundur të pengojnë avancimin e forcave irakiane. Televizioni shtetëror i Irakut të enjten njoftoi çlirimin e Mosulit dhe rrëzimin e qeverisë imagjinare të ISIS në këtë qytet./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne