June 30, 2017

Gazetarët: Trump ka probleme mendore

Marrëdhëniet e presidentit amerikan, Donald Trump, me gazetarët nuk kanë shkuar asnjëherë mirë. Por së fundmi, ai është përfshirë në një luftë të ashpër fjalësh

Read More

Evropa, elita dhe publiku

Shumë pak mund të kenë dëgjuar për ekzistencën e kopshteve zoologjike në Evropë. Jo për kafshët, por, për njerëzit ! Kopshte, që duke nisur nga

Read More