Rajoni

Vuçiç: Dështimi i Kosovës në INTERPOL, fitore e Serbisë

Presidenti serb Aleksandar Vuçiç tha sot se refuzimi për pranimin e Kosovws në Interpol është fitorja e një vendi të vogël, “sfidues dhe krenar që thotë se Serbia ka forcuar pozitën e saj, por që ne nuk duhet të jemi euforikë”.

“Serbia nuk është një vend që është i lehtë për ta mundur, për ta turpëruar dhe shkelur”, tha ai në një konferencë shtypi në Beograd dhe falënderoi të gjitha vendet që votuan kundër dhe ato qw abstenuan

Ai tha se ky ishte një sukses, por Serbia nuk duhet të bazojë të ardhmen e saj në inate, por në një qasje racionale.

OPINIONE