Shqiperia

Zbulohen emrat e 24 zyrtarëve të arrestuar në Lezhë

Bashkë me kryetarin e Bashkisë së Lezhës në qelitë e komisariatit janë mbyllur 23 punonjës të Bashkisë dhe të Hipotekës së qytetit. Dyshimet e prokurorisë janë se këta persona në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë tjetërsuar pronat në bregdet, më saktësisht tek vendi i quajtur “Rana e hedhun” duke falsifikuar dokumentat. Emrat e të arrestuarve nga policia janë si më poshtë:

Fran Frrokaj, Kryetar i Bashkisë Lezhë
Enver Hafizi, Nënkryetar i Bashkisë Lezhë
Gjok Noka, Kryetar i Qarkut Lezhë
Gjelina Bacaj, ish Përgjegjëse e Kadastrës së Bashkisë

Punonjës të Bashkidë dhe të Hipotekës të arrestuar

Artan Djala, ish Drejtor i Hipotekës
Juxhina Mema
Ardenis Haxhia
Dilaver Neli
Eduart Leka
Enkelejd Zefi
Bledar Cara
Marte Gjergji
Ermando Jakaj, hipotekë
Enkelejd Zefi, hipotekë
Bledar Cara
Ndue Frroku
Gjin Vasil Frroku
Martin Frroku
Lek Frroku
Vasil Gjoni
Pjeter Gjoni
Zef Gjini
Renato Malotaj
Luigj Paloka