Shqiperia

Zv.Rektori akuzohet për plagjiaturë, Dhori Kule i përvishet Mynyr Konit: Ti mbajtës i vulës …

Me një replikë të fortë, dekani i Fakultetit të Ekonomisë në UT, Dhori Kule i është përgjigjur rektorit të UT-së, Mynyr Koni, pas një shkrese më të cilën, ky i fundit kërkonte nisjen e procedurave për verifikim pas akuzave për plagjiaturë në adresë të profesorit dhe Zv.rektorit të UT, Bernard Dostit.

Shkresa me firmën e Konit, si rektor i UT-së, i ka mbërritur dekanit Kule, e pas kësaj, ai i ka dërguar një përgjigje të gjatë, ku i cilëson mes të tjerash akuzat ndaj profesorit shpifje të ulëta, ndërkohë që rektorit, të cilin nuk e cilëson asnjëherë me ofiqin që ka, por vetëm me Z.Koni, i kërkon të sillet në mënyrë të ligjshme, e të mos qëndrojë në ballë të atyre që cenojnë dhe baltosin UT.

LETERKEMBIMI 

LETRA DEKANI FAQJA 1 copyLETRA DEKANI FAQJA 2 copyLETRA DEKANI FAQJA 3 copy

OPINIONE