March 29, 2017

Daeshi, Krijesë e Perëndimit

James Shea, Zëvendës Ndihmës Sekretari i Kërcënimeve të Reja në NATO – tani që është një titull i bukur – mbajti kohët e fundit një

Read More

Të profilizosh islamofobët

L. Ali Khan Në Amerikë, Islamofobia është frika dhe urrejtja e Islamit dhe muslimanëve që mbizotëron në mesin e amerikanëve të krishterë dhe hebrenj. (Ateistët

Read More