May 28, 2017

Ik nga ajo listë Sali Berisha

Pasi krijoi të vetmen forcë të djathtë që nuk u shua nga tranzicioni në lindje të Europës, ish- komuniste, Sali Berisha u largua nga drejtimi

Read More

Kina reagon kundër Samitit G7

Ministria e Jashtme e Kinës ka reaguar kundër vlerësimeve që vendet e G7-ës kanë kryer rreth deteve të Kinës lindore dhe jugore, raporton Anadolu Agency

Read More