December 26, 2017

Gjuha dhe Qytetërimi Turk në Shqipëri

Në sallën e konferencave të institutit turk “Yunus Emre” Shkodër u realizua nga Dekanie e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit “Luigj Gurakuqi”, Prof.as.dr.

Read More