ArkivaJune 2018

Opinion

Dy paradokset e Ramës për negociatat

Qeveria shqiptare po ndjek një strategji komunikimi kundërthënëse për t’i shpjeguar publikut shqiptar atë që ndodhi në takimin e Luksemburgut me negociatat...

Opinion

Faleminderit Hollandë

nga Erjus Mezini Që ta dish ti Hollandë, për tridhjetë vjet rresht, qysh kur isha fëmijë dhe gjersa u bëra mesoburrë, mua më edukuan me bindjen se arritja më e...

Bota

Assad: Turqinë e dërgoi SHBA-ja në Siri

Assad u pyet se si do t’a ndaloj ‘pushtimin’ e SHBA-së në kompromis me Turqinë në veri të Sirisë. Ai u përgjigj kështu: “Ne zgjodhëm dy mënyra. E para dhe më e...

Rajoni

Bosnja shënon Ditën e Xhamive

Bosnja u tregon njerëzve qindra xhami, objekte fetare të shkatërruara nga forcat serbe dhe kroate gjatë luftrave të viteve 1990 Bosnja dhe Hercegovina ka...