January 2, 2019

Irani emëron një ambasadore sunite

Siç raporton televizioni shtetëror iranian zëvendëspresidenti i parë, Ishak Xhihangiri në vizitën që realizoi në rajonin Sistan dhe Beluçistan nënprefekten e qytezës Kasri Kend, Humeyra

Read More

Një vit proteste kundër qeverisë

Autor:Gjergj Erebara | BIRN |Tiranë   Studentët protestojnë para ministrisë së Arsimit. 7 dhjetor 2018. Foto: Ivana Dervishi/BIRN Qeveria e dytë e kryeministrit Edi Rama

Read More