March 3, 2024

OSBE trajnon qentë…

Nga Lutfi Dervishi Me një ceremoni që mund të rivalizojë çdo samit të NATO-s për nga serioziteti dhe pompoziteti, Prezenca e OSBE-së në Shqipëri ka organizuar

Read More