BRICS proklamon largimin e dollarit, a po kalon Amerika në përdorimin e plotë të parasë dixhitale?

Nga Savash Veliu
BRICS Proklamon se do largojë DOLLARIN një tezë që e tha dhe vet Amerika se do largoj përdorimin e tij sepse po kalon në para Dixhitale si gjithë bota.!?

A është BRICS një Bllok i ri i Këshillit të Sigurimit të cilët lozinë lojën e polarizimit në dy Kampe extreme të së njëjtës detyrë të djeshëm.?
Planet e globalistëve skanë të pushuari, por do bëjnë çmos prapa skenës atje ku sajohen planet në dukje të aranzhuara bukurë mirë të duken për vizitorët publik të vitrinave si një zgjidhje e re.
Sot BRICS ngërthen brenda vetes Dy Shtetet të Perandorisë së terrorit të kaluar si RUSIA dhe KINA, kurse Blloku i dytë përbën tre shtetet të terrorit imperial të kaluar Amerikan, Anglez dhe Francez me tentativa të sundojn botën por ndarazi në Bllokun Perëndimor dhe atë Lindor si neutralizues të alternativës së Tretë – Islamit.
Pra, sërish Pasuritë e botës duan ti kontrollojnë të njëjtët shtete hegjemone por tani ndaras sepse Amerika si polici i vetëm global e ka humbur fuqinë kontrolluese dhe pazari i madh duhet ndarë në dy kampe eksploatuese të përbashkëta mbi pasuritë botrore edhe me BRICS’in.

Amerika do mjaftohej me Evropën duke imagjinuar brenda vetes Turqinë me israelin dhe gjysmën e Afrikës kurse Saudët dhe Emiratët do ti lë kampit BRICS aziatikes.
Të kujtojmë çfarë tha Sejid Kutubi: Këto ushtri arabe që i shikoni, nuk janë në fakt në mbrojtje të Islamit dhe muslimanëve. Ato kurrë nuk goditën një fishek mbi jehudinjtë.

E gjithë kjo maskaradë e njohur i shekullit të kaluar e amballazhuar politikisht më ndryshe se ajo e kaluara do vazhdoj rolin e saj në dy kampe sioniste.!

Pra a mendoni vërtetë se bota nuk e ka në dije se brenda BRICSit sështë Anglia dredharake.!?
Po si nuk është brenda saj kur kolonia mbretërore angleze Afrika Jugore në të merr pjesë. Po çfarë do thonit për Kinën, a kot iu kthy Hong Kongu regjimit kinez kur dihet se ajo është nën mandatin Anglezë. E çfarë të themi për Indinë ish kolonia angleze dhe sot vazali amerikan që lufton me Kinën e këtu janë bashkë, maskara e jo mahi!? A nuk janë bashkë të gjithë në një kornizë??? Po!
Po, tani u kthjelluam sadopak apo!!!?
Sipas meje, Blloku Perëndimor saktësihtë udhëhiqet nga Pentagoni ose pronarit Rockfeller dhe Blloku Lindor udhëheqet nga Rotschilldi dy miqëve sionist, dy Familjet të formuar brenda dy Blloqeve Sioniste sikur dy kundërshtarë politik por në fakt janë të njëjtës axhendë të BOSSave të tyre të lartë të padukshëm.!

Dy Blloqetë e lartëpërmendura e bëjnë detyrën Pasplandemike si një tregues se gjatë plandemisë janë tubuar në rishkruajtjen e YALTËS SË RE e rinisur me Luftën e Ukrainës nga Pentagon & GRU sikurse të ishinë dy kundërshtar të frontit por në fakt janë të njëjtës kauzë – Globalizmit.
I gjithë problemi i Grupimeve të njëjta është të vazhdoj agonia e vjetër mes dy kampeve të rinovuara sot me dukje tjetër.
Bota Perendimore dëshiron Muslimanët t’i mbaj larg bashkimit në një Ummet, por gjithashtu dhe nga armatimi superior sepse ata i posedojnë pasuritë më të mëdha globale.
Ja si shprehet Shefi i Shtabit të Përbashkët të SHBA Mark Milley:
Nuk mund ta imagjinoj tërheqjen e SHBA nga Lindja e Mesme. Ne kemi një miqësi dhe partneritet të ngushtë me rajonin.
Ne duam të sigurohemi që Lindja e Mesme të jetë ‘stabile’. Rajoni është burimi kryesor i burimeve të naftës dhe energjisë për të gjithë botën.

Pra kuptuam polarizimin e dy blloqeve të vampirizuara me plan të djallëzuar ti detyrojn shtetet e Botës islame drejt njërës nga dy blloqetë e sajuara si limane shpëtimi sikur në kohën e Luftës së Ftohtë, kjo ti largojn muslimanët nga Fuqibërja nëVete me tërrë atë pasuri marramendëse!

Pra, njëri Kamp amerikan luan policin e keq ndërsa tjetri luan policin e mirë Ruso-Kinezë.
Në fakt këtë vështrim e fuqizon Vizita e Babës së Sionizmit dhe Ideatoritë të luftërave të globit të bërë drejtë Kinës sioniste si vizitë e dytë pasi në vizitën e parë i transferoj pjesërishtë në vitet e 60-ta kapitaletë amerikane Mao ce Tungut, dhe Kina arriti ngadal aty ku është sot, e kush është ky pos Henry Kissinger, shefi dhe këshilltari i të gjitha kabineteve amerikane dhe i Kinës, i cili nuk bën një hap nëse në pyetje sështë çështje Madhore!
Me vizitën e dytë para ca ditëve çfarë i solli Kinës diplomati Kussinger!?

Dhe BRICS fill pas vizitës së Kissingjerit me antarët të rinjë doli në skenë duke proklamuar tentativën bombastike se BRICS po lëshonë Sistemin Valutor të këmbimit global me DOLLAR apo (sa qesharake)!

Sadopak ti qartësojmë punët. Unioni Evropian është Pakti NATO kurse Unioni BRICS është Pakti SHANGAJ dhe tabi këtu paraqitet si alternativa e tretë Unioni i Teshkilatit Turk që është Pakti TURAN.

TURQIA së pari herë si shtet Formoj Armadën e Vet si një garantore e Sovranitetit të saj Shtetëror. Turqia sot u mëvetësua politikishtë, ekonomikishtë dhe ushtarakishtë nga çdo Bllok i fabrikuar imperialistësh që ekzistojn për të skllavëruar botën e veçmas tokatë turke përmes organizmave terroriste tani të mposhtura nga brenda dhe jashta saj. Turqia është Fuqi e mjaftueshme për vete sepse është Fuqi e dëshmuar Rajonale me potencë të rritet në Fuqi Ushtarake Globale gjatë viteve të ardhshme.

Ekspertët amerikanë të paanshëm thonë:
Turqia është sundimtari i vetëm i rajonit dhe këtë merrni seriozisht sepse ajo është faktori fuqishëm si në Mesdhe ashtu dhe në oqeani.

Kjo sepse ka zbuluar pelgje të mëdha të petrolit në Gabar me të cilën do ti plotësoj të gjitha nevojat e makinerisë luftarake, pra Karburantit që është shtylla kryesore e një Ushtrie Sovrane të veproj pavarur në çdo kohë larg nga sanksionet ndërkombëtare.

Të shohim çfarë thotë Analisti i lartë i Fondacionit Heritage Carafano:
Turqia është në qendër të universit thotë James Carafano, një nga grupet e mendimit të rëndësishëm në SHBA dhe i njohur për afërsinë e tij me Kongresin Amerikan. Ai tha se paqja dhe stabiliteti në Evropën Perëndimore, Afrikën Veriore, Mesdhe, Lindjen e Mesme, Azine Qendrore dhe rajonet e Indo-Paqësorit, të cilat janë frontet kryesore të konkurrencës së fuqive të mëdha. Duke thënë se Turqia është gur themeli për kompanitë, ai përdori shprehjen “Turqia është në qendër të universit”!

… Pra, mjafton kjo vërejtje e tij ndaj fuqive shtypëse të kuptojnë se nuk funksionon më asnjë sistem botror pa lejen e Turqisë.
Turqia e di peshën e vet dhe me kohë përforcoj forcatë ushtarake para ngritjes ekonomike që sot të jetë faktori i cili rregullon ose prishë lojërat të fuqive të mëdha!

Me këtë trend të faktorizuar Turqia del si blloku i Tretë në skenë duke e rrumbullaksuar aleancën turko-islame me përforcime të mundshme nga shtetet joislame si Gjorgjia, Moldavia, Hungaria, Armenia, Koreja Jugore, Japonia, Venezuela dhe ca shtete afrikane si alternativa e vetme shpëtuese e botës… Kështu tregojnë gjitha shigjetatë të drejtuara në këtë kohë të harbuar!/gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne