EtiketeAmerika

Bota

Minus 65 gradë, ngrin Amerika

Verilindja e Shteteve të Bashkuara po përjeton një acar edhe më të ashpër se në Antarktidë. Veçanërisht në Çikago, gjithçka ka ngrirë. Termometri arrin deri 45...

Opinion

Liga Arabe, Amerika dhe Izraeli

nga Zekeriya Kursun. Samiti i Ligës Arabe për Zhvillimin Ekonomik dhe Social, i cili u mbajt para katër ditësh në Bejrut, filloi me mungesën e liderëve arabë...

Opinion

Mesianizmi shqiptar dhe Amerika

nga Fabjan Ceka. Nese pranojm se koncepti i mesianizmit ka te bej me ardhjen e nje figure mesianike – dikush qe do te jete shpetimtari dhe çliruesi i nje...

Bota

Hamenei ndaloi bisedimet me SHBA-të

Lideri suprem iranian Ajatullah Ali Hamenei ka deklaruar sot se nuk do të ketë as luftë, e as bisedime me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. “Zyrtarët amerikan...

Bota

Amerika kryen krime lufte në Gaza

Aktivisti amerikan i paqes, vendimin amerikan për të zvogëluar ndihmën ndaj refugjatëve të okupuar palestinezë e ka përshkruar si ndihmë për regjimin izraelit...

Bota

Time: Amerika me Trampin është izoluar

E përjavshmja amerikane “Time” në faqen e saj të parë të numrit të fundit, Amerikën nën presidencën e Donald Trump e ka përshkruar të vetëm dhe të...

OPINIONE