Bota

Goditje e fortë ndaj organizatës separatiste terroriste PKK

Në veri të Irakut u neutralizuan 12 terroristë të PKK-së.

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare, u ndërmor një operacion ajror në rajonet Hakurk dhe Haftanin në veri të Irakut.

Falë punimeve të koordinuara të Forcave të Armatosura Turke dhe Agjencisë Turke të Inteligjencës (MIT), u neutralizuan 9 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, që u përcaktuan në rajon.

Edhe në operacionin e njësive të Forcave Ajrore Turke në rajonin Gara (në veri të Irakut) me pjesëmarrjen e Mjeteve Ajrore pa Pilot (IHA) u neutralizuan 3 terroristë të PKK-së./trt

OPINIONE

INTERVISTA