Shqiperia

LSI kallëzon penalisht komisionerët e saj: U shitën te PS dhe PD

LSI ka kallëzuar ditën e sotme penalisht komisionerët e saj, të PD, PS dhe PDIU-së në qendrën e  votimit 1079 në Bulqizë. Sipas kallëzimit të formuluar nga deputeti Përparim Spahiu, komisionerët e LSI-së, në bashkëpunim me ata të PS-së, PD-së kanë shtuar vota për këto subjekte politike, ashtu edhe për PDIU-në.

“Me herët, pata njoftuar denoncimin për komisionerët e qëndrës së votimit 1079 në Bulqizë, ku në bashkëpunim kanë shtuar rreth 70 vota për PS, PD dhe PDIU. Besoj që nuk ka rrugë tjetër përveç se kallëzimit penal të tyre, kallëzim për një skemë të re dhe të frikshme, më të rrezikshme se blerja e votës, ajo e blerjes së komisionerëve”, – shkruan Spahiu.

20046701_308728162921758_2964953970838560822_n (1)

OPINIONE