Bota

Ministri izraelit: Izraeli u dorëzua përballë Palestinës

Ministri i arsimit i regjimit sionist tërheqjen e këtij regjimi nga mbajtja e masave të sigurisë në xhaminë Al Aksa e ka quajtur dorëzim të Izraelit përballë Palestinës.

Regjimi sionist sot ka njoftuar se ka tërhequr të gjitha masat e sigurisë të vendosura para disa ditësh në xhaminë Al Aksa. Sipas agjencisë së lajmeve Fars, Nektali Benet, ministër izraelit i arsimit dhe udhëheqës i partisë “Shtëpia e Jehudit” në Izrael, të enjten ka thënë: Tërheqja e kabinetit izraelit nga masat e sigurisë në xhaminë Al Aksa është shenjë e dobësimit të Izraelit./ PT

OPINIONE

INTERVISTA