Perse hoxhallaret protestojne kunder gylenisteve te Komunitetit Musliman?

Ne videon me siper Imam Sokol Kondakciu, kryetar i Lidhjes se Hoxhallareve te Shqiperise shpjegon arsyet e protestes se dates 11 gusht 2023 qe disa besimtare dhe hoxhallare ben perpara selise se Komunitetit Musliman te Shqiperise ne Tirane. Diskutohet mbi gylenizmin; kapjen qe ai i ka bere KMSH-se dhe Islamit ne Shqiperi; mbylljen e medreseve dhe xhamive; natyren sektare te gylenizmit; projektin amerikan me gylenistet dhe muxhahedinet; aparteidin qe sekti gylenist kryen kunder hoxhallareve dhe besimtareve ne vend; keqtrajtimin qe gylenistet bejne kunder hoxhallareve; dhe menyrat qe hoxhallaret dhe besimtaret protestues do te perdorin per te demokratizuar KMSH-ne dhe shpetuar ate nga kapja gyleniste.

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne