Shqiperia si shtet burg dhe organizate kriminale

Ne videon me siper Olsi dhe Ladi diskutojne regjimin e frikes qe Edi Rama dhe amerikanet kane instaluar ne Shqiperi: kriminalizimin e popullates qe solli kapitalizmi amerikan dhe rolin qe amerikanet kane patur ne shkaterrimin e shqiptareve dhe Shqiperise. Flitet per institucionin e burgimit qe regjimi amerikanist i Tiranes perdor per te burgosur shqiptaret; diskutohet per te burgosurit politik dhe fetar sikur imam Genci Balla apo Fredi Beleri dhe te burgosurit ordinere qe diktatura e Rilindjes burgos. Diskutohen arsyet e kriminalizmit te shoqerise shqiptare; te cilat vijne nga rrezimi i shtetit qe amerikanet i bene Shqiperise ne vitet 90.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne