EtiketeAmerikanët

Opinion

100 VITE “PA ZOT SHTËPIE”..!

Nga Savash VELIU Në pesëdhjetë vitet e kaluara ishinë shqiptarët të lënë të pafuqishëm prej sllavëve të dirigjuar nga perëndimi dhe tani në tridhjetë vitet e...

Bota

Assad: Amerikanët gënjejnë vazhdimisht

Presidenti sirian Bashar al Assad theksoi se nuk ka luftë të brendshme në Siri sepse ushtria ka luftuar me ‘ushtarë me qera’ dhe me terroristë. Assad i cili...

Shqiperia

Turqia mbron Llallen nga amerikanet

I paralajmëruar disa herë nga ambasada amerikane me burg, i refuzuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit që i bllokoi hyrjen në SHBA dhe i braktisur nga kahu...

Rajoni

Rrihet Arbana Xharra

Anëtarja më e re e Partisë Demokratike të Kosovës, Arbana Xharra është sulmuar sot rreth orës 1 pas mesnate Ende pa u bërë një javë në politikë, Arbana Xharra...