EtiketeAMERIKAN

Bota

Avionët rus Su-57 dhe amerikan F-35

Revista ushtarake me bazë në Washington, The National Interest (NI) ka krahasuar avionët e luftës të gjeneratës së 5-të të prodhuar nga Rusia dhe SHBA-ja në...