EtiketeARABET

Opinion

Turqia dhe sprova e Islamit me arabët

nga Yusuf Kaplan. Ardhja e Islamit është një moment historik në historinë e njerëzimit. Në gjysmën e parë të shekullit, Islami u përhap në Kinë, Paqësor, në...

Bota Opinion Rajoni

Koment – Perspektiva e Stambollit

Autor: Prof. dr. Kudret Bülbül* Në dashtë Zoti, së bashku do të takohemi çdo javë në këtë hapësirë virtuale për të përshkuar një rrugë të gjatë. Shkrimi është...

Bota

Karikatura izraelite e cila përqesh arabët

Ministria e punëve të jashtme izraelite ka publikuar karikaturën raciste në të cilin bënë thirrje arabëve që të braktisin Mesjetën dhe të vendosin marrëdhëniet...