EtiketeArabinë Saudite

Bota

FMN paralajmëron Arabinë Saudite

FMN në raportin më të fundit të tij që u publikua më 24 gusht, ka paralajmëruar Arabinë Saudite mbi pasojat e shtimit të shpenzimeve financiare. Arabia Saudite...

Bota

Hamasi dënon Arabinë Saudite

Në një deklaratë me shkrim të bërë nga Lëvizja e Rezistencës Islamike në Palestinë, Hamasi, u deklarua se kjo lëvizje është kundër normalizimit të...

Bota

Zgjerohen protestat në Arabinë Saudite

Qytetarët e Arabisë Saudite po shfrytëzojnë shërbimet e rrjeteve sociale, për të shprehur zemërimin e tyre ndaj qeverisë për rritjen e çmimit të benzinës dhe...

OPINIONE