Etiketeartiste

Bota

Tragjedia e Jemenit pasqyrohet në mure

Artistja nga Jemeni, Hayfa Sebya, është duke i rezistuar luftës dhe rrënimeve nëpërmjet artit. Me vizatimet e saj ajo në mure tregon tragjedinë e përjetuar nga...