EtiketeBashkia e Tiranës

Shqiperia

Zbulohet projekti i Parkut Rinia

Bashkia e Tiranës ka nisur transformimin e Parkut Rinia në një park qendror të qytetit dhe që do të shërbejë jo vetëm si vend relaksi për të rriturit, por edhe...

Opinion

Më keq se talebanët

/Arlind Qori/ Disa muaj përpara sulmeve të 11 shtatorit 2001, talebanët arritën të fitojnë vëmendjen e publikut botëror duke hedhur në erë statujat gjigande...

Shqiperia

Bashkia e Tiranës majë Everestit

Tirana ia ka dalë që të lërë një shenjë edhe në majën e malit më të lartë në botë Everest. I njohur ndryshe edhe si çatia e botës, sportistja Uta Ibrahimi ia...