EtiketeBrazil

Opinion

“Kllouni” që u bë president

Brazilianët nuk u besojnë politikanëve. Ata i besojnë kishave dhe ushtrisë, dy institucionet tek të cilat Bolsonaro kërkoi më shumë mbështetje. Me zgjedhjen e...

Bota

Brazil, zjarr në një muze 200 vjeçar

Në një muze 200 vjeçare ku gjenden mbi 20 milionë vepra në mesin e të cilëve edhe fosile të dinozaurëve në Brazil ka shpërthyer zjarr nga shkaqe ende të...

Bota

Imami promovon Islamin në Brazil

Rodriguez Xhilul thuhet se është i vetmi imam musliman shia në Sao Paulo, Brazil, i cili është me prejardhje nga Brazili. Pas përqafimit të Islamit, ai udhëtoi...

OPINIONE