EtiketeCall Center

Shqiperia Sociale

Hapa të vegjël të mëdhenj

/Gresa Hasa/ “Çdo ditë kam nga një shenjë të re ndër duar. Puna e re është fizike dhe me orare të zgjatura. Sigurisht, pagesa është absurde. Më duhet të...

Opinion

Shqipëria e Bllokit/Nga Ilir Babaramo

Një stuhi e paparë përfshiu opinionin publik pas daljes së audioregjistrimit që ju bë një menazhereje të një kompanie Call Center. Moralistët e përjetshëm u...

OPINIONE