EtiketeCIA

Opinion

Aleanca e MI6, CIA dhe Bandéristes

Nga Thierry Meyssan Pasi tregoi se lufta në Ukrainë u përgatit nga Straussianët dhe u shkaktua më 17 shkurt nga sulmi i Kievit në Donbass, Thierry Meyssan i...

Opinion

Mero Baze tall “edin” me CIA-n

Gjergji Thanasi Mero Baze në dy shkrime në përkujtim të përvjetorit të të ashtuquajturit “aksident teknologjik” në Gërdec në mëyrë të qëllimshme bën publik...

Bota

Kur lufta del jashtë kontrollit

Nacionali sjell fragment nga libri i ri i Wiliam Engdahlit ”Hegjemoni i humbur” në të cilin autori i guximshëm dhe hulumtuesi i pavarur shpesh i kontestuar...

Bota

CIA në duart e një gruaje

Gina Haspel është bërë femra e parë në historinë amerikanë që do të jetë në krye të CIA-s. Vendimi sapo është marrë nga presidenti amerikan, Donald Trump. Pak...

Bota

Arrestohet ish agjenti i CIA-s amerikane

Një ish agjent i CIA-s amerikane është arrestuar për shkak se ka mbajtur dokumente super sekrete dhe është munduar t’i zbulojë ato në interes të qeverisë...

Bota Opinion

Po, Neocon-ët janë rikthyer

Nga Philip Giraldi Menjëherë në një kohëtë afërt pas periudhës shokuese dhe të shkurtër që u përjetua si pasojëe fitores elektorale presidenciale të Trump-it...

Bota

Formohet qendra anti-iraniane në CIA

Organizata Qendrore e Inteligjencës Amerikane (CIA) ka bërë të ditur formimin e një qendre të re e cila prioritet të punës do të ketë mbledhjen e dhe...