EtiketeDAESH

Bota

Kush ishte prapa sulmit terrorist Ahvaz?

Disa persona të armatosur kryen një sulm terrorist në qytetin jugor të Ahvaz të shtunën, më 22 shtator. 4 terroristë hapën zjarr mbi ushtarët dhe civilët gjatë...

Bota

Nuk ka më gjurmë të Daeshit në Alepo

Grupi terrorist i Daesh nuk ka më asnjë prani në krahinën e Alepos së Sirisë pasi u tërhoq nga një varg fshatrash ku forcat e regjimit po përparonin, tha të...

Opinion

Abu Trump al-Amriki

I zënë ngushtë në shtëpi në një luftë “bëje ose vdis” (ose “gjueti shtrigash”) kundër fraksioneve të fuqishme të Shtetit të Thellë, Presidenti Tramp, në...