EtiketeEmigrantet

Bota

Merkelit nuk i pëlqen debati për Ozil

Angela Merkel mori pjesë në një program të kanalit të parë të televizionit gjerman ARD dhe iu përgjigj pyetjeve mbi aktualitetin. Kur moderatori i përmendi...

Opinion

Eksperimenti austriak me emigrantët

nga Leonid Bershidsky. Qeveria e re austriake do të jetë në vëmendjen e vendeve europiane pasi ka në përbërje të saj Partinë e Lirisë, falë prezencës së të...