Etiketehetime

Rajoni

Jeremiq nën hetimet e OKB

Lideri i partisë Popullore dhe ish shefi i diplomacisë serbe Vuk Jeremiq do të jetë nën hetimet e OKB për shkak të rolit të dyshimtë në rrjetin e korrupsionit...