EtiketeJohn Bolton

Bota

Reagimet pas shkarkimit të John Bolton

Shkarkimi i Këshilltarit të Sigurisë Kombëtare John Bolton nga Presidenti i SHBA Donald Trump ka shkaktuar valë tronditëse në mediat sociale dhe është pasuar...

Bota

Bolton kërcënon haptazi Venezuelën

Këshilltari i Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump për sigurinë kombëtare, John Bolton tha se do të përgjigjen ashpër ndaj ndonjë...