Etiketekonflikti

Opinion

Kush dhe çfarë do në Sudan?

Nga: Muhittin Ataman “Artisti sudanez, Asil Diab (L), ecën para një pikture murale të Mohamed Mattar, në murin e një klubi rinor në Bahri në Khartoum, 21...