EtiketeMarin Mema

Opinion

Shqiptarizmat e Marin Memes

Nga Kliti Kote Kur degjoj Marin Memen me duket vetja sikur jam ne klasen e 5 fillore, ne oren e historise. Histori mitesh dhe perrallash mitike, nacional...