EtiketeMilazim KRASNIQI

Opinion Rajoni

Për shkurtëpamësit si Ramushi

Krijuesi, në asnjë mënyrë, asnjë shoqëri njerëzore nuk e ka lënë pa këto simbole, sepse janë shembulli i së bukurës dhe sprovës së tyre. Prandaj të thuhet se...