Etiketemyslimane

Opinion

Rënia e fuqive perëndimore

nga Manlio Graziano. Globalizimi përfundoi në bangën e të akuzuarve, jo aq sepse zgjeroi hendekun mes më të pasurve dhe më të varfërve, por sepse ngushtoi...

Shqiperia

Edhe europianë, edhe myslimanë

Në llogarinë e saj zyrtare në twitter, Ministria e Europës dhe e Punëve të Jashtme, më datë 31 korrik deklaron: “Ne jemi shoqëri sekulare, ne jemi europianë”...

Opinion

Mysliman’ja si qytetare?

Nga Senada Tahirović Identiteti femëror i myslimanes është i larmishëm dhe nuk është risi se myslimanet janë ato të cilët nuk e mbajnë shaminë/hixhabin në...