EtiketeNetanjahu

Bota

Netanjahu-Corbyn, luftë në Twitter

Kreu i Partisë Laburiste të Britanisë ka dënuar kryeministrin izraelit Benjamin Netanjahu lidhur me vrasjen e palestinezëve në Gaza. “Kryeministri...

Bota

Netanjahun se lene rehat telashet

Kryeministri izraelit Benjamin Netannjahu është vënë sërish përballë akuzave për lidhjet e diskutueshme me biznesmenë, pas daljes në në dritë të një bisede me...

Bota

Izraeli del zyrtarisht nga UNESCO

Kryeministri Benjamin Netanjahu udhëzoi të premten të dërguarin e posaçëm të Izraelit në Organizatën Edukative, Shkencore dhe Kulturore të OKB (UNESCO) për të...

Opinion

Brengat e Sorrosit

Xhorxh Sorros, miliarderi amerikan, po i shkakton shumë probleme Benjamin Netanjahut. Në këtë moment, Netanjahu nuk ka nevojë për më shumë probleme. Një...

Bota

Lufta e Izraelit kundër George Sorosit

 Vullneti i kryeministrit izraelit për të mbështetur sulmet e zotit Orban ndaj zotit Soros nuk është vetëm një fyerje e drejtpërdrejtë ndaj bashkësisë hebraike...