Etiketepalestinezë

Opinion

Një show e rrezikshme në Jeruzalem

nga Abdullah Muradoglu. Tunele të rinj dhe të rrezikshëm që të çojnë për në xhaminë Aksa po ndërtohen në Jeruzalemin Lindor, i cili gjendet nën pushtim sipas...

Bota

Izraeli arreston 19 palestinezë

 Ushtarët izraelitë kanë arrestuar 19 palestinezë në rajone të ndryshme të Bregut Perëndimor të pushtuar. Në një deklaratë me shkrim nga ushtria izraelite...

Bota

Ushtria izraelite arreston 12 palestinezë

Ushtarët izraelitë kanë arrestuar 12 palestinezë përfshirë dy fëmijë në Bregun Perëndimor të pushtuar. Mes të arrestuarve gjenden edhe 2 fëmijë të moshës 9 dhe...

Bota

U vranë 214 palestinezë të zënë rob

Sipas të dhënave të fundit të Komitetit Plestinez për Çështjet e të Burgosurve, që nga viti 1967, në burgjet e Izraelit janë vrarë 214 palestinezë të zënë rob...