EtiketeShkodra

Shqiperia

Shkodra dhe Berati në protestë

Banoret e Shkodrës po protestojnë për të tretën ditë me radhë në hyrje të qytetit. Protestuesit kërkojnë jetesë më të mirë, rritjen e pagave, uljen e çmimit të...

OPINIONE