EtiketeShqiperi

Shqiperia Video

Irani do investojë në Shqipëri

Biznesi iranian e sheh me interes Shqipërinë për të investuar në sektorët e mjekësisë, naftës, gazit dhe mallrave të konsumit. Kryetari i dhomës së Tregtisë së...

Shqiperia

Faleminderit Shqipëri!

Palestina: Faleminderit Shqipëri! Pasi parlamenti i Shqipërisë rrezoi me shumice te votave kërkesën e Partisë Demokratike per te ndryshuar voten ne OKB, lidhur...

OPINIONE