EtiketeShqiptarët

Opinion

PSE TURQIA?

Shkruan: Savash VELIU  Turqia është faktori i ri vendimarrës për të ardhmen e Ballkanit dhe Mesdheut si ballancuesja kyçe drejtë zhvillimeve të fuqishme...

Opinion Rajoni

Kurthi serb për Tiranën

nga Janusz Bugajski. Qeveria e Serbisë mund të jetë duke planifikuar eliminimin e ekzistencës së shtetit të Kosovës duke mbështetur një projekt të “Shqipërisë...

Opinion

Pajtimi i serbëve dhe shqiptarëve

Sonja Biserko, Beograd. Entuziazmi fillestar për përmirësimin e gjendjes në rajon pas vitit 2000, fatkeqësisht humbi shumë në intensitet, sepse u vërejt qartë...

Opinion

Turqia në ndryshim dhe shqiptarët

Zullumi dhe prirjet zullumqare, që një kohë të gjatë jemi duke i përjetuar ne si muslimanë në mbarë botën, duke filluar nga më të zezat e shekullit të kaluar...

Opinion

KJO NUK ËSHË LUFTA JONË…!

Nga Savash VELIU Shqiptarët janë rizgjuar e sidomos shteti amë Shqipëria që vëren se ish fuqitë e skaduara majtiste të Lindjes dhe djathtiste Perëndimoro...

OPINIONE