EtiketeStamboll

Kultura

Xhamitë më të bukura të Stambollit

Në qytetin që ndan Europën më Azinë, në Stamboll janë rreth 3 mijë xhami. Secila me a bukur se tjera si pjesë e trashëgimisë kulturore të këtij qyteti. Vendet...

Bota

Pallati Dollmabahçe në Stamboll

Nga Safer Muminović Pallati madhështor i Dollmabahçesë ishte qendra e Perandorisë Osmane nga mesi i shek. XIX-të gjer në vitin 1924 kur u zhduk nga skena e...

Bota

Putini mbërriti në Stamboll

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka mbërritur në Stamboll për të marrë pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e përfundimit të punimeve të gazsjellësit...

Shqiperia

Promovohet kultura turke në Tiranë

Instituti “Yunus Emre” në Tiranë në bashkëpunim me Bashkinë Küçükçekmece të Stambollit ka organizuar aktivitetin kulturor dhe artistik me temë “Karvani i...

Bota

Erdogan deklaron fitoren elektorale

“Lus Allahun që zgjedhjet e 24 qershorit të jenë në dobi për vendin dhe popullit tonë”,- tha Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan)...

Bota

Evropa duhet ta marrë shembull Turqinë

Zyrtarja e Programit të Qendrës Ndërkombëtare për Zhvillimin e Politikave të Migracionit (ICMPD) për Luftën Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore, Claire Healy...

OPINIONE