EtiketeTeherani

Bota

Pompeo kërkon të vizitojë Teheranin!

Sekretari amerikan i shtetit pretendoi se kërkon të zhvillojë një vizitë në Teheran për t’i dërguar mesazhin e politikës së jashtme të Amerikës Iranit. Mike...

Bota

Teherani dhe tërheqja e SHBA nga Siria

Një analist i njohur politik iranian beson se strategjitë e Iranit në vitet e ardhshme mund të ndikojnë ndjeshëm në fatin e strategjive të presidentit amerikan...