EtiketeUNESCO

Opinion

Një show e rrezikshme në Jeruzalem

nga Abdullah Muradoglu. Tunele të rinj dhe të rrezikshëm që të çojnë për në xhaminë Aksa po ndërtohen në Jeruzalemin Lindor, i cili gjendet nën pushtim sipas...

Bota

ShBA dhe Izraeli dalin nga UNESCO

Shtetet e Bashkuara dhe Izraeli kanë hequr dorë nga Organizata e Kombeve të Bashkuara për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (UNESCO) me arsyetimin se organizata nxit...

Bota Kultura

Pse u ndërtua Muri Kinëz

Shtrirja rreth 13,170 milje nga lindja në perëndim, Muri i Madh i Kinës është një nga mrekullitë më të mëdha të botës. Muri që shtrihet lart e poshtë nëpër...

Bota

Izraeli del zyrtarisht nga UNESCO

Kryeministri Benjamin Netanjahu udhëzoi të premten të dërguarin e posaçëm të Izraelit në Organizatën Edukative, Shkencore dhe Kulturore të OKB (UNESCO) për të...